Karvani i kandidatit për president të shtetit nga Fronti Europian, Bujar Osmani sot ka realizuar disa vizita në disa fshatra të Komunës së Zhelinës, ku kandidati për President para qytetarëve ka shpalosur programën e tij për zgjedhje presidenciale që do mbahen me 29 Pril, shkruan TS.


Fronti Evopian me në krye Bujar Osmanin ka qëndruar sot në fshatin Strimnicë, ku një qytetar i po këtij fshati ka shprehur mirënjohje të shumta dhe mbështetje të parezervë për Bujar Osmanin, duke i thirr banorët që të votojnë padyshim Bujar Osmanin se burrë ma të mirë në Maqedoni nuk ka.

“Unë vdes pas Bujar Osmanint, edhe ju bashkëfshatarët e mi ndëgjoni lajme çdo natë, unë i ndëgjoj lajmet çdo natë tek maqedont e tek shqiptarët, por burrë ma tmirë dhe ma të drejtë në Maqedoni për pos Bujar Osmanit nuk ka! Votoni Bujarin”, u shpreh qytetari. /TS