Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani është paraqitur në Këshillin e Sigurimit në OKB.


Përfaqësimi i Osmanit në KS të OKB po vlerësohet si paraqitje e mirë.

Kështu është shprehur biznesmeni Burim Piraj.

Ai shkruan në Facebook se, përfaqësimi i Kosovës to në KS të OKB-së është bë në tjetër nivel nga presidentja Osmani.

Piraj ka falënderuar presidenten Osmani për paraqitjen e saj.

Postimi i plotë:

Përfaqësimi i Kosovës në KS të OKB sot u bë në tjetër nivel.

Nga presidentja jonë: Vjosa Osmani

I munguan kapacitetet për tu përballur “Katundareviqit” dhe tërë Serbisë.

Presidenti e ka për borxh ta prezantoj popullin në mënyrë sa më të denjë po unë prapëseprapë po i them:

Faleminderit Presidente!