Një regjistrim i pazakontë po përhapet në rrjetet sociale.

Të gjithë e mbajmë mend mirë përpjekjen e grupit Top Gear për të shkatërruar një Toyota Hilux. Tani dikush u kujtua të bënte një gjë të ngjashme, dhe atë në “Lada Niva”. Mënjanë shakatë, kjo video na tregon saktësisht se si duket kur një marifet shkon keq.

Stilisti i famshëm rus tentoi të hidhej nga një çati e një ndërtese në tjetrën në “Niva”, por dikush bëri një llogaritje të keqe. 32-vjeçari Evgeny Chebotarev vendosi të bënte kërcimin, i cili doli të ishte shumë i shkurtër. Në vend që të ulej në çati, Lada goditi murin dhe ra nga maja e pallatit trekatësh.

Pavarësisht rënies nga një lartësi e madhe, dhe faktit që mjeti është mjaft i deformuar, rusi ka dalë nga Lada pa lëndime të rënda.

Në fund, mund të themi vetëm se pasuria i ndjek trimat.