Plakja është një proces i pashmangshëm.

Mungesa e rutinave të shëndetshme e përshpejtojnë plakjen.

Ato e lënë ngjyrën, trupin dhe qëndrimin e një personi shumë përtej viteve të tij.

Nga diçka kaq e thjeshtë si të hidhesh në çdo tendencë të modës deri te mbajtja e të njëjtit prerje flokësh vit pas viti, këtu janë disa gjëra që, fatkeqësisht, i bëjnë njerëzit të duken më të vjetër.

Nxirja e trupit formon rrudhat dhe plakë lëkurën duke dëmtuar qelizat e lëkurës suaj.

Lyerja e flokëve mund tju dëmtojë ato dhe ti bëjnë të duken të brishta dhe të egra, raporton Healthy Gem, transmeton Klankosova.tv.

Po ashtu dukja e vetullave tuaja ka shumë rëndësi në mënyrën se si ju doni të paraqiteni.

Vetullat e holla po ashtu ju bëjnë të dukeni më në moshë.

Konsumimi i sheqerit në përditshmërinë tuaj sipas studimeve thuhet se lidhet me plakjen e lëkurës suaj për shkak se glukoza e ngrin kolagjenin, një protein në loëkurën tuaj e cila ju mban rinore.