Nën rrënoja mbeti edhe familja Güneş me 4 anëtarë që jetonte në ndërtesë. Disa orë më vonë, zëri i Ajshes, vajzës së vogël të familjes, u dëgjua.

Ekipet u përpoqën të ruanin qetësinë duke biseduar vazhdimisht me vajzën 5-vjeçare. Vogëlushja u dërgoi edhe një mesazh ‘Jam mirë’ ekipeve nga nën rrënoja.
Ajshe e vogël u nxor nga rrënojat 7 orë pas tërmetit si rezultat i punës së ekipeve. Ajo u bashkua me familjen e saj dhe u dërgua në spital