MPB njofton se është parashtruar padi penale ndaj 50-vjeçares Gj.B. nga Shkupi, përcjell TV21. E njëjta dyshohet për veprën penale “përpunim dhe përdorimi i një kartele pagesore false”.

“E raportuara gjatë muajit maj 2022 ka siguruar të dhëna nga kartela e pagesës së të dëmtuarit dhe me të ka kryer 12 transaksione të paautorizuara për blerje dhe shërbime të ndryshme në vlerë të përgjithshme prej 17.000 denarë dhe për atë shumë e ka dëmtuar personin dhe ka përfituar pasuri të kundërligjshme”, thonë nga MPB.