Rreth orës 11:00 u bë varrimi i familjes 4-anëtareshe Bardhi në vendlindjen e tyre në fshatin Vishticë. Familja 4-anëtarëshe, babai, nëna dhe dy djemtë binjak 4-vjeçarë humbën jetën tragjikisht në aksidentin e Bullgarisë. Ndërsa pjesa më e madhe e 45 viktimave që humbën jetën në këtë aksident u varrosën dje pasdite pas homazheve të kryera edhe nga përfaqësuesit e institucioneve.