Zëvendëskryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviç, në një intervistë për TV21, ka folur edhe për tensionet e fundit në veri të Kosovës, dhe takimin me kryeministrin e Kosovës, Albin Kurtin.

Abazoviç nëpërmjet TV21, dërgoi mesazh në emër të Qeverisë të Malit të Zi, se në secilin nga 6 vendet e Ballkanit Perëndimor dëshiron të shoh paqe dhe lumturi. Ndër të tjera, vuri në dukje se i gjithë ndikimi negativ në disa prej ketyre vendeve transmetohet edhe në Mal të Zi.