Nëse dikush vrapon në shtigje të shkurtëra, ne vrapojmë maratonë – tha në tubimin në Veles, kandidatja presidenciale e “Levicës”, Biljana Vankovska, duke adresuar kritika ndaj rivales së saj nga VMRO-DPMNE-ja, Siljanovska Davkova por edhe partisë opozitare maqedonase.


“Kush përpiqet ta mashtrojë popullin, do të shohim së shpejti. Si mund të flisni për shtet social dhe drejtësi sociale, kurse para jush në vendet e para ulen më të pasurit. Ajo flet për më të varfërit, kurse nuk e sheh liderin e partisë së saj që I ka siguruar 300 mijë euro për fushatën. RTVM-ja ka siguruar debat të kandidatëve, por nuk do të vijë Komandanti suprem I forcave të armatosura. Tjetri që nuk do të vijë do të jetë në Sarajevë”  – tha Biljana Vankovska, LEVICA.