Para pak minutash në bulevaridn iliria afër lokacionit MEMA janë dëgjuar krismash armësh. gazetari i portalit TS, ndodhet në vendin e ngjarjes dhe shihen forca policore.


Ende nuk inforamcion zyrtarë për ndonjë viktimë apo të plagosur.