Më datë 18.04.2024 në orën 20.00 në DPB-Gostivar, L.M.(56) nga Gostivari ka raportuar se prona e saj në Mavrovë ishte e mbyllur me një dry dhe pasi që e kishte kontaktuar avokatin e saj, ai e kishte kontrolluar rastin dhe e ka informuar atë se një pjesë e pronës ishte transferuar nëpërmjet një kontrate shitblerëse në emrin e personit A.H., të cilën L.M. nuk njihet dhe as që kishte lidhur ndonjë kontratë për shit blerjeje me të. Janë marrë masa për të zbardhjen dhe dokumentimin e çështjes.TS