Partia politike “E Majta” në zgjedhjet parlamentare do të garojë me sloganin “Të pakorruptuarit në Kuvend”.


E Majta e nis fushatën parlamentare nga Velesi ku fjalime do të mbajnë kryetari i partisë dhe bartës i listës në Njësinë Zgjedhore 1, Dimitar Apasiev dhe bartësi i Njësisë Zgjedhore numër 3, Borisllav Kërmov.