Biznesmeni Erolld Belegu rrëfen si ia mori zemrën Diola Dostit

Ka qënë shumë e komentuar në rrjet lidhja e biznesmenit Erolld Belegu me nutricionisten Diola Dosti. Çifti bënë u ‘zbulua’ përmes fotografive që ndanë në Instagram pranë njëri-tjetrit.Në një intervistë nga Prive, Erolld Belegu tregoi shumë rreth vetes, nga bisnesi deri te jeta personale.

“Të tregoj drejt ishte krejt rastësisht. Unë shkova në koncert të Vesa Lumës dhe ajo ishte prezente. Unë as nuk kam ditur për ekzistencën e Diola Dostit, sepse unë nuk e shikoj Big Brother, por as ajo nuk ka ditur për mua.Vesa më së pari na ftoi, ishim ulur afër njëri-tjetrit, pak me insistimin tim, dhe ashtu u njoftuam aty dhe prej aty, shumë shpejt u zhvilluan gjërat”

Ndërsa pyetjes për dasmën, Belegu u përgjigj: “Herët është për këtë, ne e kemi më së shumti me rëndësi lidhja të na shkojë mirë. Tregova që jam organizator i mirë, kështu që kur të vimë aty, lehtë është ajo pjesë”.-tregoi ai.