Sonya M. Heiniger është 83 vjeç dhe mund të shijojë pensionin në plazh. Megjithatë, ajo vendosi të merrte pjesë në garat e makinave në Itali.

Heiniger ka një kompani të shërbimeve të internetit në Zvicër, dhe që nga viti 2005 ai ka qenë i rregullt në garat e Porsche Club në Cyrih. Ajo është pronare krenare e një Porsche 911 GT3 RS të gjelbër të ndezur dhe së fundmi e ka vozitur në Imola dhe Monza.

Së fundmi, një video e Lamborghini Gallardo Super Trofeo Stradale duke vozitur në Monza, e regjistruar në fillim të vitit 2022, u shpërnda në Reddit.

Ndoshta shumica e modeleve të mbetura të Gallardo STS po “pushojnë” në garazhe, por jo ky – Heiniger vendosi të “shkelë” makinën deri në fund, duke testuar se deri ku mund të shkojë motori 5.2 litra V10.

Nga të gjitha variantet e modelit Lamborghini Gallardo të paraqitura gjatë dhjetë viteve të prodhimit, Super Trofeo Stradale është padyshim një nga më të dëshirueshmet.

Është frymëzuar nga makina e garave Blancpain Super Trofeo dhe dallohet nga modelet më të vogla Gallardo me një pjesë të pasme të lartë, pjesën e përparme të rishikuar dhe përfundim të kuq të ndezur.