Charlie dhe miqtë e tij hapën një gropë mjaft të madhe në plazhin Portmarnock këtë verë në Irlandë. Ata u larguan duke e lënë atë të zbuluar.

Një banor vendas ka hasur në vrimën e madhe dhe është habitur dhe e ka raportuar menjëherë.

Kështu erdhi një astro-fizikan ekspert dhe vrima përfundoi në lajme si mbetjet e një krateri pas një përplasjeje të një shkëmbi hapësinor. Pra, kini kujdes se çfarë gërmoni në plazhe, puna juaj mund të përfundojë si lajm i fundit.

 

 

View this post on Instagram

A post shared by JOE.ie (@joe.ie)