Një fenomen i pazakontë është vënë re në zonën e Dijarbakir në Turqi.

Një fermer i zonës, i cili shkoi në kotec për të marrë vezët ka vënë re se ato ishin me bisht.

I befasuar ai njoftoi menjëherë të afërmit për t’iu treguar vezën e pazkontë.

Ndër të tjera ata filmuan vezët dhe publikuan videon në rrjetet sociale, vido është bërë virale dhe ka befasuar përdoruesit e rrjeteve sociale.