Pas një mbledhjeje të realizuar sot, shoferët e autobusëve privatë vendosën të tërhiqen nga udhëkryqet tek Qendra Tregtare “Mavrovasja dhe Kryqi i Kuq dhe autobusët nesër në orën 10:00 do të dislokohen tek barakat e Qytetit të Shkupit ku do bllokojnë të gjitha korsitë në Bulevardin “Ilinden”.

Pas disa ditëve që kur ata janë vendosur në udhëkryqin më të frekuentuar në qytet, tek qendra tregtare “Mavrovasja” sot vendosën që të lirojnë nga një korsi nga të gjitha anët, vendim ky që i ndihmuar edhe nga numri i vogël i makinave në qarkullim për shkak të festës shtetërore, zbuti dukshëm kaosin në trafik.