“Pas disa ditësh kërkime dhe përpjekje nga institucione, familjarë, banorë dhe faktorë të tjerë, sot në ujrat e lumit Vardar u gjet trupi i pajetë i Erdon Ramadanit, një student shembullor dhe djal pozitiv.
Shprehim ngushëllimet më të thella familjes, shoqërisë dhe kolegëve.
Dritë u bëftë shpirti i tij.”