Një autobus me regjistrim rumun ka marrë flakë në mes të Gurkovës dhe Pçelinovës në afërsi të “Rruga e Republikës”, raporton “NOVA” bullgare. Në autobus ishte vetëm shoferi, i cili ka shpëtuar pa lëndime.

Në këtë pikë vijon shuarja e flakëve. Rruga “Ruga e Republikës” është e mbyllur për qarkullim. Ministria e Brendshme e Bullgarisë ka marrë vesh për ngjarjen në orën 18.40.

 

https://www.vbox7.com/play:9b69b77560