Dritan Abazoviç, zëvendëskryeministër i Malit të Zi, në një intervistë për TV21, ka folur edhe për situatën aktuale politike në Mal të Zi dhe rrjedhën e bisedimeve për riorganizimin e Qeverisë. Theksoi se nëse partnerët e koalicionit nuk biend dakord, ka gjasa të ketë zgjedhje të parakohshme, por shton se nuk beson se dikush ka guxim për ta rrëzuar Qeverinë.