Karvani i kandidatit për president të shtetit nga Fronti Europian sot ka zbarkuar në Komunën e Zhelinës dhe Tetovë, respektivisht në fshatrat: Grupçin, Debërcë, Pallaticë, Trebosh dhe Strimnicë.


Kandidati për president Osmani ka shfrytëzuar takimet me qytetarët për të ndarë vizionin e tij dhe zotimet e parapara në Dekalogun e tij, ku ka përfshirë Agjendën politike dhe zotimet si president i ardhshëm.

Partitë politike nuk krijohen pa pasur një kontekst të madh politik, një kauzë të madhe politike, ka porositur Osmani.

“Ne jemi blloku i tretë, që pretendojmë më marr mandate dhe me udhëheq me shtetin. Dhe t’i ndërtojmë mur nacionalizmit të VMRO-DPMNE-së. Nuk do të ketë Qeveri pa ndryshime kushtetuese. Prandaj këto zgjedhje janë të jashtëzakonshme. Prandaj, na duhet mbështetja juaj. Ai që fiton më 24 prill fiton edhe me 8 maj”, tha Osmani.