Mbi dhejtra qen endacak sot në mëngjes kanë rrethuar shkollën e mesme Bujqësore në Tetovë. Siç shihet në video e portalit TS,  nxënësit janë në rrezik të madh pasi tufa e qenëve mund kafshojnë nxënësit.


Kryetari i komunës së Tetovës, Bilall Kasami  ka premtuar vazhdimisht zgjidhjen e problemit me qentë endacak, por ende pa asnjë rezultat.

Qentë endacak ka ku do në Tetovë dhe çdo ditë ka nga një viktimë e qenëve endacak.