Policia e Kosovës ka arrestuar sot serbin, Sreçko Sofronijeviq.


Rastin e ka konfirmuar Komandanti i Policisë për rajonin e Mitrovicësë së veriut, Veton Elshani.

Arrestimi i tij është bërë në Bërnjak, dhe të njëjtit i është caktuar masë ndalimi prej 48 orësh.

Sofronijeviq ishte në kërkim nga autoritetet e Kosovës, si pjesëmarrës në përplasjet e serbëve kundër aksionit të Policisë së Kosovës në parandalimin e mallrave kontrabandë.