Sot Fronti Europian mbajti takim me banorët e Forinës dhe Çegranit. Ku të pranishmëve i’u drejtua kryetari i PDSh-së z.Menduh Thaçi – kandidat për deputet në njësinë zgjedhore nr.6 të ketij koalicioni, kryeministri z.Talat Xhaferi poashtu kandidat për deputet i këtij koalicioni në njësinë zgjedhore nr.6. Gjithashtu para të pranishmëve i’u drejtuan kandidatët tjerë për deputet dhe përfaqësues të partive të koalicionit.