Drejtori i QMK-së, Stojançe Angelov, ka takuar dhe ka biseduar me të lënduarin Cane Srbinovski, 61 vjeç, banor i fshatit Drenovci të Komunës së Dollnenit, i cili të dielën është sulmuar nga një ari.


Pas dy ditësh është gjetur nga familjarët e tij dhe nga vendi ku ka mbajtur lopët dhe ka qenë duke qëndruar në objektin e improvizuar të quajtur “Hut”, kështu që është dërguar në spitalin e Velesit, prej nga pas ndihmës mjekësore dhe më pas është liruar për mjekim në shtëpi.

Po ngisja bagëtinë dhe befas më doli ariu dhe vrapoi drejt meje. Ai më kapi këmbën dhe unë rashë në shpinë. I rashë në kokë me këmbën e djathtë, por ajo më kapi sërish. Zoti më dha forcë dhe e kapa për veshi, e mbajta për gjysmë ore. Pastaj e shtyva dhe u ngrita. Ai po më shikonte. Vrapova në kasolle dhe kam rënë, vetëm të hënën më gjetën fëmijët, i tha Cane drejtorit të QMK-së, Stojançe Angelov, i cili e vizitoi sot.