Arrestohet një 54-vjeçare nga Shkupi, policia gjen drogë në shtëpinë e saj

Me datë 02.04.2024 në ora 23:00, zyrtarë policorë nga Njësia për Trafikim Ilegal në SPB Shkup, ia kanë hequr lirinë M.K.(54). Gjatë bastisjes së shtëpisë së saj që ishte me urdhër gjykate në rajonin e Karposhit asaj i janë gjetur lëndë pluhuri kafe dhe një peshore dixhitale.