“Mirëmëngjesi kryetari i komunës, Bilall Kasami…
Në fushatë premtuat zgjedhje të shpejtë e të përhershme të problemit me qentë endacakë dhe secilën herë që është hapur kjo temë keni thënë që do zgjidhet SË SHPEJTI.
Ndërkohë që ju po merreni me politikë, qyteti është vërshuar nga tufa qensh që rrezikojnë nxënësit e shkollave fillore e të mesme dhe çdo kënd tjetër… Duhej të ishe ndryshimi, jo thjeshtë zëvendësimi i Teuta Arifit. Nëse bën ato që bënte ajo, pse duhet të jesh aty ku je? Mendojeni pak se si dhe pse erdhët në krye të komunës…
Pamjet i kam regjistruar sot në ora 07.23 minuta në afërsi të Shkollës së Mesme Medicinale në Tetovë, që është edhe përballë selisë qendrore të partisë së z. Kasami” ka shkruar Arianit Xhaferi