Në rrugën lokale nga fshati Lisiçan në fshatin Pllasnicë, afër fshatit Lisiçan, mbrëmë rreth 15 minuta para mesnatës, ka ndodhur një aksident në mes të automjetit të udhëtarëve Audi me targa regjistrimi nga Makedonski Brod, i drejtuar nga 17- vjeçar nga Makedonski Brod, dhe veturë e udhëtarëve, automjeti “Opel Astra” me shenja regjistrimi nga Makedonski Brod i drejtuar nga NN (19) nga fshati Lisiçan të Kërçovës, njofton MPB.


Në aksident lëndime të rënda ka pësuar vozitësi N.N, ndërsa me lëndime të rënda kanë pësuar edhe vozitësi i mitur dhe gjashtë pasagjerë nga dy veturat, të diagnostikuar në Qendrën Mjekësore Kërçovë.

Inspektim është kryer nga ekipi inspektues nga DPB Kërçovë.