Rebel Wilson është shprehur se dëshiron të ndihmojë të rinjtë të ndihen të fuqizuar sa i përket seksit dhe intimitetit, duke zbuluar se ajo humbi virgjërinë në moshën 35 vjeçare.


“Jo të gjithë duhet të humbin virgjërinë si adoleshentë”, i tha Wilson revistës People në një intervistë të botuar të mërkurën rreth memoirit të saj të ardhshëm “Rebel Rising”. “Njerëzit mund të presin derisa të jenë gati ose derisa të jenë pak më të pjekur”, shkruan CNN.

Wilson tregon për përvojën e saj personale në këtë memoir dhe mendon se ajo “mund të jetë një mesazh pozitiv” për të tjerët. “Sigurisht nuk duhet të prisni deri në të tridhjetat si unë, por nuk duhet të ndjeni presion si një person i ri”, tha ajo.

Duke përshkruar veten si një “zhvilluese e vonë”, Wilson i tha revistës se gënjente shoqërinë e saj në të 20-at e saj se “e bëri për ta larguar nga vetja” ose thjesht do të largohej nga dhoma kur tema do të ngrihej. Sikur të ishte lindur 20 vjet më vonë, ajo tha, “ndoshta do të kisha eksploruar më shumë seksualitetin tim. Unë thjesht dija se isha tërhequr nga meshkujt, dhe kjo ishte gjëja normale”.

“Dhe vetëm vite më vonë, pas takimeve me gra dhe ndjenjave për një grua, unë mendoj se është një shenjë e atij se ku ishte shoqëria”, tha ajo. Këto ditë, aktorja australiane nuk ka asgjë për të fshehur. Në shkurt 2023, Wilson u fejua me dizajneren e veshjeve Ramona Agruma në Disneyland.

Në nëntorin e kaluar, ajo u bë nënë e vajzës Royce Lillian përmes një nëne zëvendësuese. “Nuk mund të përshkruaj dashurinë që kam për të”, shkroi ylli i “Bridesmaids” në faqen e saj të Instagramit kur njoftoi lindjen e vajzës së saj. “Ajo është një mrekulli e bukur!”. /Telegrafi/