A jeni në 0.017%? Ky është kombinimi më i rrallë i syve dhe flokëve në planet

Nëse jeni bjonde me sy blu, në vendin tonë jeni padyshim i veccantë dhe ndiheni special. Nga ana tjetër, nëse keni flokë të zinj dhe sy të gjelbër, me siguri do të dëgjoni shpesh se sa të rralla dhe unike janë tiparet tuaja të kombinuara.

Por a mund të mendoni, cili është kombinimi më i rrallë i tipareve në planet?

Përgjigja është e vështirë dhe le të fillojmë duke thënë se sipas një studimi, sytë më të rrallë janë të gjelbër dhe jo blu, gjë që shumica prej nesh mund ta kenë menduar.

Megjithatë, njerëzit më të rrallë në planet, me vetëm 0,017% të popullsisë së botës, kanë sy blu dhe flokë të kuq.

Ky kombinim tronditës që zakonisht përfshin lëkurë të hapur dhe shumë quka, është ai që kur e shikoni duhet të ndjeni një “frikë”.

A njihni dikë me këto tipare? Nëse po, duhet t’ia transmetoni këtë informacion atij./abcnews.al