Krerët e “Tesla” dhe “Amazon” janë ndër njerëzit më të pasur në botë dhe faqja e internetit “Unilad Tech” ka bërë një analizë interesante që tregon më së miri “thellësinë e portofolit të tyre”.

Duke marrë parasysh që Musk aktualisht vlen 183 miliardë dollarë dhe Bezos është diku rreth 177 miliardë dollarë (sipas listës së miliarderëve të Forbes), një mënyrë për të parë se sa të pasur janë ata është se sa shpejt do të falimentonin nëse do të shpenzonin një milion çdo ditë.

Besoni apo jo – edhe nëse ata shpenzonin një milion dollarë çdo ditë, pa përjashtim, do t’u duhej rreth gjysmë mijëvjeçari.

Bezos mund të zgjasë 485 vjet si kjo, ndërsa Musk do të zgjasë pak më shumë – 501 vjet të pabesueshëm.

Për t’i bërë gjërat edhe më interesante, realiteti është se të dy ndoshta e lidhën pjesën më të madhe të pasurisë së tyre në investime me kthime të qëndrueshme, kështu që është plotësisht e mundur që ata të “zgjatin” edhe më shumë, sepse po bëjnë para të gjitha. koha.