Breshkat aligator janë vendase në lumenjtë dhe kënetat e Floridës dhe njihen nga guaska e tyre, e cila u jep atyre një pamje të ngjashme me dinosaurët.

Pas disa shikimeve të kafshës, zvarraniku i ujërave të ëmbla u kap nga këshilltari lokal Denise Chamberlain, i cili e vendosi breshkën në një shportë pazari dhe e çoi te një veteriner. Veterineri Dom Mull tha për Sky News se ishte “me të vërtetë i befasuar” kur zonja Chamberlain solli breshkën.

Në fillim ai mendoi se zvarraniku misterioz mund të ishte një breshkë deti.
“Nuk e prisja që të ishte një breshkë që këputte aligator”, tha ai. Ai shtoi se kafsha ishte hedhur me siguri nga një pronar, i cili kur e bleu nuk e dinte se sa e vështirë ishte të kujdesej për një kafshë shtëpiake ekzotike.