Arrestohet për kërcënim një person nga një fshat i Tetovës

Dje (20-shkurt) në ora 13:55, SPB Tetovë është thirrur për intervist zyrtare nga S.M.(42) nga një fshat i Tetovës, i cili paraprakisht ka qenë i raportuar nga D.S.(47) nga rrethina e Tetovës dhe nga e punësuara në zyrën e tij Xh.B.H.(34) nga një fshat tjetër i Tetovës, se ndaj tyre është sjellë në mënyrë agresive dhe se i ka kërcënuar të dy. Ai është ndaluar në Stacionin Policor Tetovë për zbardhjen e plotë dhe dokumentimin e rastit.TS