Kompania e kosit “Sigis Dayari” është në kërkim të një kandidati që do të fitojë 10 mijë dollarë nëse vendos të bëjë detox dixhital, pra do të jetojë një muaj pa smartphone dhe rrjete sociale.

Për t’u marrë në konsideratë për konkursin, aplikantët do të duhet të shkruajnë një ese me 100-500 fjalë se pse e duan atë detoksifikimin dixhital dhe ndikimin pozitiv që do të kishte në jetën e tyre.

Nëse mendoni se do të jeni bindës në ese dhe se do t’i përkushtoheni detoksifikimit, kjo është një nga mënyrat më të lehta për të fituar para tani. Pra, nëse mendoni se mund të kaloni një muaj të tërë pa telefonin tuaj, mund të aplikoni dhe të mësoni më shumë rreth konkursit KËTU .

– Po prezantojmë këtë vit një lloj të ri “Dry Janar”. Në vend që të përmbaheni nga alkooli për një muaj, ne ju sfidojmë të hidhni smartfonin tuaj – thotë kompania.

– Kjo është arsyeja pse ne ju sfidojmë të hiqni dorë nga smartfoni juaj si pjesë e programit tonë dixhital të detoksifikimit – shtojnë ata.

Kompania thotë se ata do t’i zgjedhin vetë garuesit, do t’u japin një kuti në të cilën do të mbyllin telefonin, do t’u japin një telefon vetëm për thirrje me një kartë me parapagesë për një muaj dhe kos.

Do të përzgjidhen 10 kandidatë me fat.

Për të hyrë në konkurs, thjesht shkoni në faqen e internetit të Sigi , lexoni informacionin e konkursit dhe më pas klikoni në butonin “Enter Competition” që ndodhet në fund të faqes.