Një nënë, e emocionuar në ditën e dasmës së djalit të saj, ka përqafuar dhe puthur nusen e saj, siç i ka hije.

Megjithatë, më pas ajo pa një shenjë në dorën e saj që nuk e kishte vënë re deri atëherë dhe u ngurtësua. Ajo e kuptoi se ishte vajza e saj e humbur prej kohësh.

Edhe pse çuditshmëria e kësaj situate tingëllon si një skenar nga telenovelat e Amerikës Latine, ngjarja ka ndodhur sërish tre vite më parë në Kinë dhe më në fund dasma u mbajt, shkruan “Daily Mail” .

Dyshohet se gruaja njohu gjurmën e dorës nga nusja dhe arriti në përfundimin se ajo ishte në të vërtetë vajza e saj. Nusja dhe nëna janë filmuar duke u përqafuar dhe duke qarë gjatë ceremonisë. Më pas prindërit e nuses zbuluan se e kishin birësuar vajzën 20 vite më parë, kur ajo ishte foshnjë dhe e gjetën buzë rrugës.

Vajza nuk i ndali dot lotët dhe takimin me nënën e saj e cilësoi si gjënë më të lumtur në jetën e saj.

Dasma nuk u anulua sepse nëpunësi konstatoi se dhëndri ishte në fakt djali i birësuar i gruas që ishte nëna biologjike e nuses, kështu që teknikisht nusja dhe dhëndri nuk kishin lidhje gjaku.