Dy tiktokerat e famshëm shqiptar Cllevio dhe Kozaku janë kapur keq duke e ofenduar njëri tjetrit. Dje Cllevio ka paguar një njeri që të hudhë bombë në shkallët e banesës ku jeton Kozak Braçi. Shikoni videot e mëposhtme

VIDEO 1

VIDEO 2

 

 

https://vm.tiktok.com/ZMjx4PC4S/