Reperi Rigels Rajku, i njohur me emrin e artit si Noizy, sot ka një arsye për të festuar.

Artisti mbush plotë 37 vite.

Noizy mund të cilësohet një nga reperët që i ka rezistuar kohës për shumë vite.

Ai njihet jo vetëm për muzikën por së fundmi edhe për bizneset dhe markën e krijuar me simbole shqiptare.