Mimoza Mustafa është një nga këngëtaret më të komplimetuara për çdo paraqitje skenike që bën, por edhe për çdo postim që publikon në rrjete sociale.

Ajo duket se po garon më të bijën e saj e cila shkëlqen me paraqitjet e saj.

Mimoza dhe Rozafa duken sikur të ishin shoqe ose motra por asnjëherë si nënë e bij, shkruan “Kosovarja”.

Në këto imazhe mund të shihni si garojnë të dyja me poza në rrjete sociale.

Rozafa duket sikur të jetë kopja e nëna Mimozës.