Google mbush sot 25 vjeç, ndaj është koha për të festuar me një dozë nostalgjie.

Shfletuesi aktual i Google është rezultat i dy dekada e gjysmë përmirësimi dhe është pafundësisht më i dobishëm se paraardhësi i tij. Kur Google Search u shfaq për herë të parë në 1998, ai dukej shumë më i thjeshtë, siç do të prisnit nga faqet e internetit të asaj epoke.

Megjithatë, sharmi i vjetër i faqes klasike të shfletimit ka ende shumë tërheqës, veçanërisht për njerëzit që mendojnë se shfletimi modern është i ngatërruar. Nëse jeni një prej tyre, ka një lajm të mirë: Mund të shkoni në korsinë e nostalgjisë dhe të ndiheni sikur është 1998 përsëri, raporton Policia e Android.

Në atë kohë, logoja e Google kishte ende një pikëçuditëse dhe kjo faqe ju sjell përvojën e vjetër të shfletimit të Google.

Ka shumë vite për të zgjedhur, duke përfshirë 2009, 2011 dhe 2013, vitet në të cilat u bënë ndryshime të mëdha vizuale.

Kjo faqe interneti imiton mënyrën se si shfletimi i Google përdori për të kthyer rezultatet, me një meny rënëse për të zgjedhur numrin e rezultateve për t’u shfaqur për faqe dhe një buton “Ndihem me fat”.