Emri i tij u përmend pothuajse çdo ditë në media rozë.
Por, si duket gazetarja dhe moderatorja Albina Zeneli ishte pika e fundit për të reaguar Fero.

Reperi para pak minutave ka postuar një bisedë private të Albinës dhe një video ku shqaron deri në detaje problemin me moderatirën në fjalë.

Për të mos thënë se Fero arritni deri në disa fjalë shume ofenduese për të.