Ndonëse nuk duam t’ju tregojmë më shumë për këtë festë të mrekullueshme, ne po ndihemi dembelë, e shihni, do ta bëjmë, në mënyrë që të mund të përfitoni sa më shumë nga përpjekjet për të qenë të mërzitshëm për një ditë të tërë.

E njohur gjithashtu në Shtetet e Bashkuara si Dita Kombëtare e Dembelave, kjo festë jozyrtare me origjinë të panjohur, nderon përtacët dhe dembelët. Gjithashtu ofron një justifikim të shkëlqyeshëm për ata mes nesh që janë të stresuar dhe të mbi-ngarkuar për të marrë një ditë pushimi dhe për t’u rimbushur.