Kreu i Kuvendit Talat Xhaferi i ftuar në emision “ClickPlus” në TV21 theksoi se duhet të ketë kryeministër shqiptar 100 ditë para zgjedhjeve.

I pyetur nëse BDI mbetet në kërkesën që 100 ditë para zgjedhjeve të ketë kryeministër shqiptar, Xhaferi theksoi se nuk ka kompromis për këtë çështje.

“Nuk ka asnjë kompromis për këtë, kryeministri duhet të jetë shqiptar 100 ditë para zgjedhjeve. Kjo është marrëveshje politike mes LSDM-së dhe BDI-së, për këtë jemi marrë vesh dhe do të jetë. Këtë e di edhe LSDM-ja dhe nuk kanë asgjë kundër”, tha Xhaferi në “ClickPlus” në TV21.