Dje (07-shkurt) rreth orës 20:00 në hyrje të Kamenjanit të Tetovës, zyrtarët policorë të SPB- Tetovë kanë ndaluar 22-vjeçarin L.A. nga Tetova, i cili është sjellë në mënyrë agresive gjatë ndërmarrjes së veprimeve zyrtare dhe të njëjtit gjatë kontrollit i është gjetur dhe konfiskuar një thikë.  Pas dokumentimit të plotë të rastit ndaj L.A.  do të përgatitet një parashtrim përkatës.Ts