Në shtëpinë e Big Brother Vip ka dasëm.

Vëllai i Madh ju ka kërkuar banorëve të inskenojnë një dasëm ku dhëndri do të jetë Luizi dhe nusja Kiara.

Dhe më në fund dyshja Luiz-Kiara dhanë puthjen e shumëpritur.