Ekipi i Armatës së Maqedonisë së Veriut për kërkim dhe shpëtim që dje pasdite arriti në Kahramanmarash, një prej zonave më të goditura nga tërmetet katastrofale që ndodhën në Turqi, gjatë ditës së sotme filloi me aktivitetet për kërkim të të mbijetuarve dhe nxjerrjen e viktimave.

Ekipi i Armatës i përbërë nga 24 pjesëtarë të Batalionit për forca speciale dhe dy instruktorë të Komandës për stërvitje me dy qen të trajnuar janë në terrenin e qytetit Kahramanmarash.