Ajo hynte fshehurazi në shtëpinë e familjes natën për të bërë seks me një nga nxënësit e saj.

Por a e joshi Cali Heikes 25 vjeçe, të miturin në një varrezë?

Mësuesja është arrestuar në shtetin amerikan (Nebraska) dhe është pezulluar nga detyra.
Ish-punonjësja e shkollës publike Winside thuhet se ka qenë në një lidhje me një adoleshent 17-vjeçar.

Siç raportojnë mediat lokale, lidhja e paligjshme e dashurisë u zbulua sepse një polic rrugor kishte instiktet e duhura.

Pas një telefonate, polici ndaloi makinën e të riut teksa po dilte nga varrezat e fshatit me 381 banorë.

Punonjësi i policisë e pyeti 17-vjeçarin se çfarë po bënte në varreza.

Ai u përgjigj se vetëm po rrinte me të dashurën e tij Cali.

Nga hetimet rezultoi se ishte mësuesja.

Dhe kështu zyrtarët bënë një vizitë në familjen e studentit.

Kujdestarët thanë se u pyetën se si ndiheshin kur djali i tyre takohej me një grua 25-vjeçare.

Motra e të miturit ka treguar se Heikes vinte rregullisht natën për pak kohë.

Ata takohen deri në tre herë në javë, transmeton oranews.

Më pas Cali Heikes ju vunë prangat.

Mesazhet në telefonin e saj celular thuhet se mbështesin akuzat.

I pandehuri u dërgua në burgun e qarkut Antelope.

Ajo u lirua me kusht të papërcaktuar.

Shkolla Publike Winside e hodhi menjëherë mësuesen dhe hoqi foton e saj nga faqja e internetit në internet.

Në Nebraska, të rinjtë mbi 16 vjeç mund të flenë me të rriturit.

Megjithatë, për marrëdhëniet nxënës-mësues zbatohen rregulla të veçanta.

Heikes përballet me 20 vjet burg nëse shpallet fajtor.