Milena Popoviq, e veja e Olivera Ivanoviqit tani është sekretare e re e Ministrisë së Turizmit dhe Tregtisë.

Kjo nëpunëse e Qeverisë serbe ka surprizuar sërish ndjekësit e saj.

Në dy foto të njëpasnjëshme, prej të cilave e para është realizuar në zyrën e shërbimit civil, Milena është e lidhur deri në qafë dhe pozon para flamurit të Serbisë.

Në foton tjetër Milena është fotografuar në ashensor dhe në plan të parë ka qenë dekolteja.