Ministri për Punë të Brendshme, Oliver Spasovski i pyetur rreth rastit me djalin e një funksionari të lartë të MPB-së i cili nuk i është bindur urdhrit të policisë, tha se do të ketë përgjegjësi për gjithsecilin që shkel ligjin.

“Më së miri është që t’i presim argumentet dhe faktet që kanë të bëjnë me këtë proces dhe më pas ato argumente dhe fakte t’i plasojmë në opinion. Kështu gjatë ditës ne do të dalim me informata rreth këtij rasti.

Besoni se do të ketë përgjegjësi për secilin që shkel ligjin, këtu nuk ka dilema, kushdo qoftë, ministre, qytetar apo gazetar e kështu me radhë”, deklaroi Oliver Spasovski.