Një person është shoqëruar në stacionin policor të Podujevës, pasi që ishte duke bashkëjetuar me të miturën viktimën femër kosovare.

Me vendim të prokurorit, pas intervistimit palët janë liruar dhe rasti ka shkuar në procedurë të rregullt.