Ministria për Punë të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit ka regjistruar gjithsejtë 136 shkelje të rregullave të trafikut. Prej tyre: 11 për tejkalim të shpejtësisë, 10 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 7 për mosdhënien e përparësisë. Janë shqiptuar dhe 5 gjoba për kalim në të kuqe në semaforë, 3 për vozitje në gjendje të dehur.